Ustaši Tompsonu uručena prijava, odbio da potpiše!

Izvor: Mondo, 06.Avg.2016, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ustaši Tompsonu uručena prijava, odbio da potpiše!

Po završetku koncerta Marka Perkovića Tompsona u Kninu policija je tom pevaču uručila prekršajnu prijavu, jer je pevao "Za dom spremni!", a pevač je odbio da potpiše prijavu, javili su danas hrvatski mediji.

Foto: MONDO/screenshot

"Dana 5.8.2016. godine, u 23:45 u Kninu, na stadionu FK Dinara, prilikom održavanja koncerta povodom proslave Dana pobede i domovinske zahvalnosti, isti je glasno pevao 'Za dom spremni!', čime je počinio prekršaj iz člana 5. Zakona >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << o prekršajima protiv DRH-a", stoji u prijavi.

Informacija o prijavi objavljena je na internet stranici namenjenoj Tompsonovim obožavaocima.

"Odmah po silasku s bine nakon kninskog koncerta, kninska policija je na putu do bakstejdža iz nepoznatih razloga presrela Tompsona u nameri da ga privede na stranu, Tompsonovo obezbeđenje nije to dopustilo pa su policajci kasnije došli do bekstejdža da bi Tompsonu urucili obaveštenje o prekršaju, jer je glasno pevao 'Za dom spremni'", stoji u informaciji koji je preneo index.hr.

Koncert je održan kao deo velike proslava hrvatske vojne akcije "Oluja" tokom koje je proterano više od 220.000 Srba iz Hrvatske, a glavna zvezda na bini pred više hiljada ljudi bio je Marko Perković Tompson. Sve o jučerašnjoj proslavi u Kninu čitajte OVDE.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Knin: Podnete dve krivične i šest prekršajnih prijava

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Avg.2016

Dve krivične prijave zbog povrede ugleda strane države i šest prekršajnih prijava od kojih se pet odnosi na kršenje javnog reda i mira, a jedna zbog kršenja zakona o javnom okupljanju, podnete su, kako danas prenose mediji, nakon obeležavanja 21. godišnjice "Oluje" u Kninu...Sudeći prema nalogu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

FEJSBUK TOMPSONU BLOKIRAO STRANICU: Posle koncerta u Kninu zbirsan sa društvene mreže

Izvor: Kurir, 06.Avg.2016

...Upravo je na toj stranici objavljena informacija o prijavi kao i fotografija same prijave..Index prenosi da je na stranici pisalo da je odmah po silasku s bine nakon kninskog koncerta, kninska policija na putu do bakstejdža iz nepoznatih razloga presrela Tompsona u nameri da ga privede na stranu..Tompsonovo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.