Tiodorović: Kovid propusnice neće imati efekat, moraju se uvesti oštrije mere

Izvor: Beta, 25.Okt.2021, 10:08

Tiodorović: Kovid propusnice neće imati efekat, moraju se uvesti oštrije mere

Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio da danas da primena kovid propusnica na tri sata neće imati efekta i da je potrebno uvesti oštrije mere."Ima krivaca i u državi i u pojedincima, svi smo odgovorni. To što ćemo od 22 sata imati primenu propusnica, to neće imati efekta, to ne može imati efekta", rekao je on za list Nova.Upitan o prelasku škola na onlajn nastavu, epidemiolog je rekao da očekuje da će sledeće nedelje da se napravi analiza da li je kombinovan model nastave imao efekta."Roditelji koji su pozitivni i šalju svoju decu u vrtiće i u škole, to nije u redu. Ako ste vi u samoizolaciji, vaše dete ostaje sa vama, jer to dete ne mora biti uočljivo bolesno", istakao je Tiodorović, koji je i član Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti kovid–19.On je pozvao gradjane Srbije da se vakcinišu, jer vakcinacije nije pitanje "demokratije, nego pitanje civilizacije".   //

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Tiodorović: Kovid propusnice neće imati efekat, moraju se uvesti oštrije mere

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Okt.2021

Epidemiolog Branislav Tiodorović izjavio da danas da primena kovid propusnica na tri sata neće imati efekta i da je potrebno uvesti oštrije mere.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.