Teško pretučena dva muškarca. Jedan i uboden šrafcigerom

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2013, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško pretučena dva muškarca. Jedan i uboden šrafcigerom

U Beogradu su protekle noći pretučena dva muškarca i dogodilo se pet saobraćajnih nesreća u kojima je povređeno pet osoba.

Prvi muškarac (55) pretučen je Novom Beogradu oko 19 časova u jednom lokalu u bulevaru Arsenija Čarnojevića. On je veoma teško i ozbiljno povređen, zbog čega je prebačen na odeljenje reanimacije Urgetnog centra.

"U pitanju je politrauma. Zadobio je teške povrede glave i grudnog koša", rekla je portparolka beogradske Hitne pomoći >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Nada Macura.

Drugi muškarac (28), ne samo da je pretučen, već je i šrafcigerom uboden, oko dva sata posle ponoći u parku na Voždovcu.

"On je zadobio ubodnu ranu u sedalnom delu leđa. Imao je povrede po glavi i telu i obilno je krvario," kazala je Macura.

U saobraćajnim nesrećama koje su se dogodile u noći između utorka i srede, četiri osobe lakše su povređene i one su odbile prevoz do bolnice.

U udesu koji se dogodio na Zrenjaniskom putu oko jeda sat posle ponoći, ozbiljnije je povređen motociklista. Prilikom pada sa motora on je povredio glavu i grudni koš.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Dva muškarca teško pretučena, jedan uboden šrafcigerom

Izvor: Blic, 17.Jul.2013

U Beogradu su protekle noći pretučena dva muškarca, od kojih je jedan uboden štafcigerom, javljaju agencije. ..Muškarac star oko 28 godina noćas je pretučen zadobivši ubodnu ranu u parku na Voždovcu, izjavila je Tanjugu portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura...Rana mu je naneta šrafcigerom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.