Teška nesreća u Kragujevcu

Izvor: RTS, 20.Sep.2014, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća u Kragujevcu

Jedna osoba je poginula a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila pred ponoć u ulici Bulevar kraljice Marije u Kragujevcu, kada su se sudarila dva putnička automobila.

Vozač "zastave 101" B. G. (39) iz Kragujevca podlegao je povredama u Kliničkom centru, a putnica u tom vozilu I. G. (35) zadobila je teške telesne povrede opasne po život, navodi se u saopštenju policije, prenosi Tanjug.

"Teške telesne povrede, zbog kojih je zadržan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na lečenju, zadobio je i V. M. (34) koji je, upravljajući neprilagođenom brzinom vozilom marke "hjundai" iz smera naselja Stanovo prema Velikom parku, prešao preko razdelnog ostrva i naleteo na automobil "zastava 101" koji je nailazio iz suprotnog smera", navodi policija.

Policija će protiv V. M. preduzeti mere krivične odgovornosti, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginula u sudaru

Izvor: Blic, 20.Sep.2014

U teškoj saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kraljice Marije u Kragujevcu, kod Tržnog centra ''Plaza'', sinoć oko 23.45 časova, jedna osoba je poginula, dok su dve teško povređene...Upravljajući neprilagođenom brzinom vozilom 'hjundai'', iz smera naselja Stanovo prema Velikom parku, V. M. (34)...

Nastavak na Blic...

Nesreća u Kruševcu, jedna osoba poginula

Izvor: RTS, 21.Sep.2014, 00:16

Starija ženska osoba poginula, a dve osobe povređene u direktnom sudaru dva putnička automobila u Kruševcu...Nesreća se dogodila oko 19 časova, u industrijskoj zoni u Kruševcu, javlja dopisnik RTS-a...U nesreći je jedna ženska osoba (78) izgubila život, dok su dve sa povredama glave prebačene...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.