Izvor: Nezavisne Novine, 12.Okt.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Taksista koji je prevezao Sefića: Sve sam rekao policiji

Goran Perišić, taksista iz Rudog, danas se prijavio u tamošnju policijsku stanicu kako bi ispričao detalje jutra kada je preko granice prevezao Sanjina Sefića, osumnjičenog za ubistvo dvije djevojke u Sarajevu.

N1 je kontaktirao taksistu koji je policajcima kazao da nije znao koga prevozi u svom automobilu. U trenutku razgovora za N1 Goran Perišić se nalazio u šumi.

"Dao sam izjavu policiju i to je to. Sve što sam imao rekao sam policiji. Ne želim se ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << više petljati oko toga", kazao je taksista Perišić za N1.

Saznajemo da je Perišić Sefića odvezao nekoliko kilometara od granice BiH i Srbije, te je nakon 20-tak minuta ponovo vratio na isti granični prelaz te ušao u BiH.

Portparolka CJB Istočno Sarajevo Danka Tešić za N1 je kazala da se jedna osoba dobrovoljno prijavila u policijsku stanicu Rudo, te objasnila detalje.

"Danas se u PS Rudo dobrovoljno prijavilo lice koje je na GP Uvac prevezlo osobu koja je izazvala saobraćajnu nesreću u Sarajevu, navodeći da mu nije bilo poznato o kome se radi, odnosno da je u pitanju lice koje je pobjeglo s lica mjesta nezgode. O ovome smo obavijestili MUP KS i MUP RS. Nakon davanja izjave osoba je puštena na slobodu."

Nakon ulaska u opštinu Priboj na graničnom prelazu Uvac, Sefiću se gubi svaki trag.

Kako su za N1 jutros potvrdili u PU Prijepolje, općine koja graniči sa Pribojem, upoznati su sa slučajem i pripadnici policije na terenu tragaju za odbjeglim Sarajlijom.

(N1)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.