Ko je osoba koja je osumnjičenog Sarajliju prevezla u Srbiju?

Izvor: Telegraf.rs, 12.Okt.2016, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ko je osoba koja je osumnjičenog Sarajliju prevezla u Srbiju?

Taksista koji je prevezao osumnjičenog Sanjina Sefića preko granice između Bosne i Hercegovine i Srbije, prijavio se policiji, saznaje N1.

Goran Perišić je navodno u jutarnjim satima u ponedeljak prevezao osumnjičenog Sefića i odlučio da se javi policiji i ispriča šta se desilo i na koji način.

On navodno nije znao da preko državne granice prebacuje osumnjičenog koji je prethodnu noć u Sarajevu automobilom usmrtio dvije osobe.

Takođe, navodi se da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Perišić Sefića odvezao nekoliko kilometara od granice BiH i Srbije, i da je posle 20-tak minuta ponovo vratio na isti granični prelaz i ušao u BiH.

Nakon ulaska u opštinu Priboj na graničnom prelazu Uvac, Sefiću se gubi svaki trag.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Taksista koji je Sanjina Sefića prevezao preko granice prijavio se policiji

Izvor: Cafe.ba, 12.Okt.2016

Goran Perišić, taksista iz Rudog koji je Sanjina Sefića u utorak ujutro prevezao preko granice između BiH i Srbije, prijavio se policiji, saznaje Klix.ba. Perišić je sam došao u Policijsku stanicu Rudo nakon što je saznao ko je mladić kojeg je prevezao.

Nastavak na Cafe.ba...

Stefanović: Sefić u rukama srpske policije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Okt.2016

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je večeras Tanjugu da se Sanjin Sefić, koji se sumnjči da je automobilom usmrtio dve devojke u Sarajevu, nalazi u rukama srpske policije i da će biti procesuiran u skladu sa međunarodnim propisima koji uređuju oblast ekstradicije..."Bićemo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.