Tadić uručio Kvadriga nagradu Gorbačovu

Izvor: Mondo, 04.Okt.2009, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić uručio Kvadriga nagradu Gorbačovu

Malo je bilo lidera tokom istorije, kao što je Mihail Gorbačov, sa kojima se mogu povezati reči koje znače promenu i oslobađanje, izjavio je Boris Tadić na dodeli nagrade Kvadriga.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Gorbačov doneo promenu i slobodu

Izvor: Deutsche Welle, 04.Okt.2009

Predsednik Srbije Boris Tadić prisustvovao je dodeli nagrade „Kvadriga“ koja se uručuje 3.10, na Dan ujedinjenja Nemačke. Tadić je kao prošlogodišnji laureat, održao najavni govor za ovogodišnjeg - Mihaila Gorbačova.

Nastavak na Deutsche Welle...

Tadić: Što pre kandidatura u EU

Izvor: B92, 04.Okt.2009

Berlin -- Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da je interes Srbije da što pre podnese kandidaturu za članstvo u EU, i to onda kada će ta kandidatura biti uspešna... Tadić je u izjavi za Dojče vele u Berlinu, gde je kao prošlogodinji laureat prisustvovao dodeli nagrade "Kvadriga", Tadić...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.