Tači najavio konsultacije sa političkim partijama nakon ostavke Haradinaja

Izvor: Danas, 25.Jul.2019, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tači najavio konsultacije sa političkim partijama nakon ostavke Haradinaja

Kancelarija kosovskog predsednika Hašima Tačija, najavila je da će Tači sledeće nedelje početi konsultacije sa političkim partijama oko poteza nakon ostavke kosovskog premijera, Ramuša Haradinaja. Članak Tači najavio konsultacije sa političkim partijama nakon ostavke Haradinaja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Hašim Tači,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Reakcije srpskih državnika su nekrofilija

Izvor: Danas, 26.Jul.2019, 14:30

Ostavka Ramuša Haradinaja na mesto premijera Kosova zbog saslušanja u svojstvu osumnjičenog za ratne zločine pokazuje sada vidljivost rada specijalizovanih veća i tužilaštva da se svi ratni zločini na Kosovu moraju rasvetliti do kraja, kao i da oni ne zastarevaju ko god da je osumnjičen ili...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.