TUŽNE SLIKE IZ NARODNE SKUPŠTINE U BEOGRADU: Vučić prišao Ani da izjavi saučešće, pevačica se slomila od bola

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2021, 14:14

TUŽNE SLIKE IZ NARODNE SKUPŠTINE U BEOGRADU: Vučić prišao Ani da izjavi saučešće, pevačica se slomila od bola

Jedan od govornika na današnoj komemoraciji bio je i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić.

Pevačica Ana Bekuta preplakala je današnju komemoraciju svom emotivnom partneru Milutinu Mrkonjiću, održanoj u Domu Narodne skupštine.

Ona nije mogla da sakrije suze tokom komemoracije, a posebno je emotivna bila tokom projekcije filma o životu i radu Milutina, sa kojim je u ljubavi provela proteklih deset godina.

Jedan od govornika na današnoj komemoraciji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bio je i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, koji je po završetku svog izlaganja prišao Mrkonjićevoj porodici, ne bi li izjavio saučešće. Prišao je, takođe, i Ani Bekuti, Milutinovoj dugogodišnjoj emotivnoj partnerki, koja je sedela u prvom redu. Srdačno joj je izjavio saučešće, a pevačica je zaplakala.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Podsetimo, Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini na Kardiovaskularnoj klinici Dedinje, u subotu 27. novembra. Biće sahranjen danas u 15h u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.