TUČA: Sukob u Skupštini Zaječara!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2013, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TUČA: Sukob u Skupštini Zaječara!

Skupštinsko obezbeđenje juče sprečilo nekoliko odbornika SNS da uđu u zgradu. Sednica otkazana iz bezbednosnih razloga

ZAJEČAR - Fajt.

Sednica Skupštine grada Zaječara otkazana je juče jer je došlo do sukoba između skupštinskog obezbeđenja i obezbeđenja Saše Mirkovića, pomoćnika ministra saobraćaja. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Naime, skupštinsko obezbeđenje sprečilo je nekolicinu odbornika SNS da uđu u zgradu, pravdajući se da su dobili naređenje.

Pomoćnik ministra saobraćaja Saša Mirković, koji je do juče predvodio Odborničku grupu SNS u zaječarskom parlamentu, kaže da će podneti ostavku na funkciju pomoćnika ministra i da će biti nosilac liste SNS i kandidat za gradonačelnika na lokalnim izborima u Zaječaru.

- Zaječarski naprednjaci i koalicioni partneri nisu pristali na kompromis socijalista da u koaliciju sa SNS uđe URS, a da i dalje gradonačelnik bude Boško Ničić - rekao je Mirković.Predsednik Skupštine gra­da Ivan Joković iz URS izjavio da je sednica otkazana zbog bezbednosti.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.