TRI ODELJENJA SREDNJOŠKOLACA U IZOLACIJI U SRPSKOM GRADU: Moguće zatvaranje cele škole

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 14:38

TRI ODELJENJA SREDNJOŠKOLACA U IZOLACIJI U SRPSKOM GRADU: Moguće zatvaranje cele škole

Reč je o đacima koji su se verovatno zarazili na proslavama punoletstva ili slavama

U Srednjoj školi "Karađorđe" u Rači tri odeljenja će biti u izolaciji zbog korone, i đaci će pratiti onlajn nastavu, a ovoj školi preti i potpuno zatvaranje i prelazak na onlajn nastavu, što bi bio prvi takav slučaj u Srbiji od početka trećeg talasa epidemije korona virusa.

Kako je izjavio predsednik opštine Nenad Savković, "danas je nakon sastanka Ministarstvu poslat >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takav predlog", a ukoliko se pristizanje novih obolelih učenika nastavi, biće zatvorena cela škola, koja ima ukupno 11 odeljenja.

- Reč je o đacima koji su se zarazili verovatno na proslavama punoletstva ili slavama. To su deca kojoj je teško zabraniti takva okupljanja. Postoji migućnost da cela škola bude zatvorena i da svi prate nastavu preko interneta - kaže Nenad Savković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.