TRAGEDIJA zbog LJUBOMORE? Sin Milovan otkrio šta se dogodilo pre nego što je ostao BEZ OBA RODITELjA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018, 21:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA zbog LJUBOMORE? Sin Milovan otkrio šta se dogodilo pre nego što je ostao BEZ OBA RODITELjA

V. P, koji je u ponedeljak, kako se sumnja, ubio suprugu T. P, pa se obesio na tavanu porodične kuće u selu Crvena Jabuka kod Uba, sumnja se da je počinio zločin iz ljubomore, pošto je sumnjao da ga žena vara

Kako se saznaje, očevidaca krvavog pira nije bilo, jer su sinovi supružnika u trenutku tragedije bili van kuće.

Stariji sin Milovan kazao je da su se njegovi roditelji često svađali, a da je očeva ljubomora bila glavni uzrok svađa.

- Tog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana su se posvađali, jer je otac tražio od majke da ode do Uba i kupi glet-masu, koja mu je zafalila, jer je radio nešto oko kuće. Prvo nije htela da ode, onda je pristala, a posle dva sata kući je dovezao jedan mladić iz Murgaša, koji ima 24 godine i koji je radio s njom u istoj firmi. Taj dečko je sedeo u kući oko 15 minuta, a kada je otišao, došlo je do svađe. Otac je bio ubeđen da je ona u vezi s tim mladićem, voleo ju je baš mnogo i stalno se plašio da ga ne ostavi - ispričao je stariji sin, koji je zajedno s braćom iz prvog braka njegovog oca počeo pripremu sahrane roditelja.

Kako se saznaje, nakon što je navodno ubio ženu nožem, muškarac je njeno nepomično telo, koje je bilo na terasi, pokrio jaknom, a zatim uzeo merdevine i popeo se na tavan kuće.

- On je nakon toga telefonom pozvao ubsku policiju i rekao im da je ubio ženu. Odmah potom je uzeo kanap i obesio se na tavanu. Policija, koja je u kratkom roku stigla na mesto zločina, zatekla je dva leša u dvorištu - navode naši izvori bliski istrazi.

Kako se saznaje, porodica se u kuću u Crvenu jabuku doselila pre nekoliko meseci. Niko od komšija nije čuo svađu supružnika u trenutku kada se desio zločin. Prve komšije, koje žive prekoputa, za tragediju su čule tek kada je došla policija.

- Te ljude i ne poznajemo baš najbolje. Skoro su se doselili u naše selo. Štalu su preuredili u kuću, muž je sve sam radio. Teško su živeli, on je preprodavao polovne stvari, a ona je tek skoro počela da radi u jednom preduzeću - kažu sagovornici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.