TAMARU JE MLAĐI KOLEGA DOVEZAO KUĆI, A ONDA JE NASTAO KRVAVI PIR! Detalji stravične tragedije kod Uba! Vladimir ubio suprugu, pa presudio sebi!

Izvor: Kurir, 06.Nov.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAMARU JE MLAĐI KOLEGA DOVEZAO KUĆI, A ONDA JE NASTAO KRVAVI PIR! Detalji stravične tragedije kod Uba! Vladimir ubio suprugu, pa presudio sebi!

Vladimir Pavlović (60) sumnjao je da ga supruga Tamara (41) vara, a nakon što ju je iz kupovine kući dovezao mlađi kolega, izbo ju je nožem, a potom se obesio na tavanu

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA zbog LJUBOMORE? Sin Milovan otkrio šta se dogodilo pre nego što je ostao BEZ OBA RODITELjA

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2018

V. P, koji je u ponedeljak, kako se sumnja, ubio suprugu T. P, pa se obesio na tavanu porodične kuće u selu Crvena Jabuka kod Uba, sumnja se da je počinio zločin iz ljubomore, pošto je sumnjao da ga žena vara..Kako se saznaje, očevidaca krvavog pira nije bilo, jer su sinovi supružnika u trenutku...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.