TRAGEDIJA U SUBOTICI: Četrnaestogodišnji dečak teško povređen u eksploziji u stanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAGEDIJA U SUBOTICI: Četrnaestogodišnji dečak teško povređen u eksploziji u stanu!

U subotici je teško povređen D.E. (14), koji je ormanu porodične kuće, pronašao eksplozivnu napravu koja mu je eksplodirala u ruci

Tom prilikom dečak je zadobio teške telesne povrede. Amputirano mu je nekoliko prstiju, a ima i povrede u predelu lica i tela.

Dečak je prevezen u Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Voojvodine u Novom Sadu.

U toku je istraga koja bi trebalo da otkrije koja je naprava u pitanju, kako se našla u ormanu porodične kuće, kao i šta je izazvalo njeno aktiviranje.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UŽAS U SUBOTICI: Dečak (15) teško povređen u eksploziji u porodičnoj kući

Izvor: Večernje novosti, 08.Apr.2019

Tom prilikom dečak je zadobio teške telesne povrede. Amputirana mu je jagodica na tri prsta desne ruke i ima ogrebotine u predelu lica i tela U Subotici je teško povređen D. E. (15), koji je ormanu porodične kuće, pronašao eksplozivnu napravu koja mu je eksplodirala u ruci....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.