TRAGEDIJA PORODICE RAKIĆ: Korona odnela i trećeg člana familije, ceo Paraćin u šoku

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2020, 08:11

TRAGEDIJA PORODICE RAKIĆ: Korona odnela i trećeg člana familije, ceo Paraćin u šoku

KOVID 19 odneo je i trećeg člana porodice Rakić iz paraćinskog naselja Jagodnjak, a ceo grad je u šoku.

Brat Ljubiša (43) obavešten je da mu je preminula i sestra Ljiljana (47), koja se borila za život u KBC "Zemun".

Ljubišin otac Dragiša (70) umro je od korone 18. aprila, a samo dan posle njegove sahrane, koja je bila 22. aprila, isti virus odneo je život i njegovoj majci Radmili (72).

Ljubiša, koji je bio u kućnoj izolaciji, sve vreme se molio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da mu bar sestra preživi.

Čak je i delio statuse na društvenim mrežama, gde je pisao o njenom stanju.

- Napokon se sestra probudila od jutros i nadam se da će za dve, eventualno tri nedelje biti kod kuće, živa i zdrava. Samo što je neće sačekati lep prizor. Kada bude izašla iz jednog haosa, dolazi u drugi. I kada bude saznala da je ostala bez oca i majke. Nemam reči - napisao je Ljubiša na Fejsbuku.

Nažalost, Ljiljana nije izdržala.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.