Izvor: Luftika.rs, 11.Maj.2020, 10:28

TUGA: Ljubiša je zbog korone izgubio oca i majku, a sada je ostao i bez sestre

Korona virus odneo je život i Ljiljane Rakić (47) iz naselja Jagodnjak, u Paraćinu, i ona treća žrtva ove bolesti u jednoj porodici. Ostao je samo njen brat Ljubiša (43), koji je pre nje, izgubio roditelje.
On je juče na Fejsbuku ostavio najtužniji status.
– E, ode i sestra, sada sam pravo siroče – napisao je on na svom Fejsbuk profilu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<
Njegova sestra Ljiljana, preminula je u KBC „Zemun“, gde su se lekari borili za njen život, piše Telegraf.
Svi se se nadali da će da dobije bitku korono, jer je nedavno skinuta sa respiratora, ali su se, kako javlja portal035.rs, stvari u poslednja dva dana iskomplikovala.


E ODE I SESTRA SADA SAM PRAVO SIROCE…..Ljiljana Rakic
Gepostet von Ljubiša Rakić am Sonntag, 10. Mai 2020

Ljljana je preminula u bolnici u Beogradu, dan nakon što joj se stanje pogoršalo, kada je ponovo vraćena na respirator.
Podsećamo, pre skoro četiri nedelje preminuo je Ljubišin otac, koji je odlazio na dijalizu u ćuprijsku bolnici, a nekoliko dana nakon njega i njegova žena.
Njihov sin Ljubiša je morao u kućnu izolaciju, dok je njegova sestra bila u Kliničko- bolničkom centru Zemun, u teškom stanju. Sada je, nažalost, i ona preminula.
Epidemiolozi za CINS: Stvaran broj smrtnih slučajeva u Srbiji je veći od zvaničnog

Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.