TRAGEDIJA NA JUGU SRBIJE: Auto udario u semafor pa pokosio mladića (26), lekari odmah konstatovali smrt

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 22:37

TRAGEDIJA NA JUGU SRBIJE: Auto udario u semafor pa pokosio mladića (26), lekari odmah konstatovali smrt

Odgovoran za nesreću je uhapšen.

U centru Prištine, u blizini Hrama Hrista Spasa, danas oko 13 sati, na pešačkom prelazu je poginuo Škumbin Ramosaj (26), iz sela Babaloć u opštini Dečani.

On je stradao kada je, dok je prelazio pešački prelaz na zeleno svetlo, na njega naletelo vozilo koje je prvo udarilo u semafor, a potom u nesrećnog mladića.

Lekari su na licu mesta konstatovali smrt, a vozaču automobila koga je policija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odmah privela određeno je zadržavanje do 48 časova.

U policijskom izveštaju je navedeno da je vozač automobila usled neprilagođene brzine i nepoštovanja saobraćajne signalizacije usmrtivši pešaka počinio krivično delo "ugrožavanje javnog saobraćaja sa smrtnim ishodom".

Izvor: Srbija Danas/Telegraf/Autor: N. Zejak

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.