TRAGEDIJA KOD SUBOTICE! Jeziv sudar dva vozila, ima mrtvih i povređenih, saobraćaj zatvoren (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2021, 10:23

TRAGEDIJA KOD SUBOTICE! Jeziv sudar dva vozila, ima mrtvih i povređenih, saobraćaj zatvoren (FOTO)

Jedan automobil se od siline udara prevrnuo

Jedna osoba je poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nešto pre 9 časova na Žedničkom putu u blizini sela Verušić, potvrđeno je u Policijskoj upravi Subotica.

Kako se saznaje, u direktnom sudaru dva putnička vozila od siline udara oba su pretrpela teška oštećenja, jedno se prevrnulo. Nažalost, prema prvim infomacijama jedno lice je poginulo na licu mesta, a ima i povređenih.

Zbog uviđaja Žednički put na ovom delu je privremeno zatvoren za saobraćaj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOROR NA IBARSKOJ! Teška nesreća - jedna osoba poginula, devet povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2021

Saobraćaj je trenutno obustavljen u oba smera...Oko 14:10 časova na Ibarskoj magistrali kod Vreoca, u smeru ka Beogradu, dogodila se teška saobraćajna nesreća...U sudaru dva putnička vozila, nedaleko od sušare, povređeno je 9 osoba, dok je jedno lice poginulo...Saobraćaj je obustavljen u oba...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.