TOTALNI OBRT Javili se pravi roditelji bebe koju Mitrovic zeli da uvede u Zadrugu Evo sta su rekli

Izvor: medio.rs, 01.Sep.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TOTALNI OBRT Javili se pravi roditelji bebe koju Mitrovic zeli da uvede u Zadrugu Evo sta su rekli

Priča oko osmomesečne bebe koja bi trebalo da uđe u rijaliti se nastavlja, i sada su se oglasili i detetovi biloški roditelji

Neverovatna buka se podigla nakon najave Željka Mitrovića da će u rijaliti "Zadruga" ući i osmomesečna beba! Ali, to je samo deo priče, i kako saznajemo, i bebini biloški roditelji žele da uđu u "Zadrugu".

Ono što sve najviše zanima je čije to dete, koje bi trebalo da se pojavi u rijalitiju, i kao što smo već objavili, Željko >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Mitrović i njegova supruga Milica su nedavno bebu usvojili iz Doma za nezbrinutu decu.

Foto: Pink.rs

U međuvremenu, prema informacijama Telegrafa, Željko Mitrović je stupio u kontakt sa biološkim roditeljima bebe i oni hoće da uđu u "Zadrugu"!

Foto: Pink.rs

Bez ikakve dileme, ovo će situaciju dovesti do usijanja, budući da društvene mreže već dva dana "gore" od hiljada, uglavnom negativnih komentara.

Kada je u pitanju rok koji će dete provesti pred kamerama, uveliko se priča da će beba odrasti pred kamerama. Tačnije, deo rijalitija biće sve do punoletstva.

Foto: Pink.rs

Inače, dete će imati najbolje uslove u rijalitiju, i biće maksimalno zaštićeno od svega što se bude dešavalo na imanju.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.