TORNADO NOSIO DRVEĆE I GRMLJE, LETELO JE NA SVE STRANE: Zabeležen dramatičan snimak (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2020, 11:52

TORNADO NOSIO DRVEĆE I GRMLJE, LETELO JE NA SVE STRANE: Zabeležen dramatičan snimak (VIDEO)

Na snimku se vidi kako tornado diže u vazduh grmlje i drveće.

U blizini mesta Hanford u Vašingtonu zabeležen je neobičan tornado, a dramatičan snimak na Tviteru objavio je Met M Meknajt kojeg je ovaj tornado zadesio tokom vožnje .

Uspeo je da snimi nekoliko kadrova pre nego što se sakrio pa se tako na snimku vidi kako tornado u vazduh diže grmlje i drveće.

Met M Meknajt bio je na zadatku, vozeći se autoputem 240 u blizini Hanforda, kada je primetio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoliko raštrkanih grmova po ulici, navodi Tri-City Herald. Ubrzo je uvideo da je njegov automobil bio okružen grmljem.

OMG TUMBLEWEED TORNADO! 🌪 Saw this approaching and pulled over along WA-240 a few minutes ago near Hanford Site. #wawx pic.twitter.com/NL9Nny1j7a

— Matt M. McKnight (@mattmillsphoto) April 30, 2020

- Trenutak kasnije, to je bila grupa koja se formirala i morao sam malo da usporim - rekao je Meknajt.

Najstrašniji deo za njega je bio, dodao je, bekstvo iz gomile koja ga je okružila. Srećom, sve se dobro završilo i bez posledica.

KITOVI SNIMLJENI U JADRANSKOM MORU "Kao da je šleper izronio iz vode" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.