TO JE NAJVEĆI STRAH EVROPLJANA Vučić otkrio mogući cilj Putina: Voz je krenuo nizbrdo, niko živ ne može da ga zaustavi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 23:14

"TO JE NAJVEĆI STRAH EVROPLJANA" Vučić otkrio mogući cilj Putina: Voz je krenuo nizbrdo, niko živ ne može da ga zaustavi!

Gost emisije "Prva tema" na Tv Prva večeras je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
Vučić Tvrdi da Emanuel Makron reaguje racionalno, jer iz njegovog ugla je bolje da se suprostavi Putinu na području Ukrajine, "ako će Putin da ide dalje". Kaže da je ogromno nerazumevanje između dve strane.
- Ukrajinci su izuzetno hrabar narod, ali su njihove defanzivne linije trenutno ugrožene. Ako Rusi probiju te linije i pređu Dnjepar, tad pada po 100km dnevno! Gde će da ih zaustave? Ono što je strah u Evropi je da će, pošto Rusi imaju problem sa pomorskim snagama, oni bi išli kopnom. Morali bi da idu na Herson ili da obiđu Nikolajev, onda bi okružili Odesu, a ono što je strah Evropljana - prema Pridnestrovlju....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ O ĐILASOVIM SUZAMA: NJemu niko nije spominjao decu, što se za Đilasa ne bi moglo reći

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024

Gost emisije "Prva tema" na TV Prva večeras je predsednik Srbije Aleksandar Vučić...Kaže da Draganu Đilasu niko nije spominjao njegovu decu, što se za Đilasa ne bi moglo reći...- Šta hoćete, da cmizdrim ili da kukam? Niti ćemo da pretimo njemu i njegovoj deci. Mi ćemo nastaviti da čuvamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.