TO BI BILA BUDALAŠTINA GODINE Vučurović jasan: Imaju podršku 14 poslanika, projekat ekspertske vlade propao

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2021, 10:05

"TO BI BILA BUDALAŠTINA GODINE" Vučurović jasan: Imaju podršku 14 poslanika, projekat ekspertske vlade propao

Današnji sastanak lidera stranaka parlamentarne većine inicirali su predsednici SNP i Demosa s ciljem izlaska iz nastale političke krize.

Poslanik Demokratskog fronta Jovan Vučurović od današnjeg sastanka lidera stranaka koje čine parlamentarnu većinu u Skupštini Crne Gore očekuje da se pre svega utvrde činjenice i da se ne beži od istine.

Ukazujući na činjenicu da aktuelna vlada ima podršku samo 14 poslanika, što je neodrživo, Vučurović je rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se nada da se neće pojaviti neko sa stavom da je to dovoljno da vlada funkcioniše, što bi svakako, kaže, "bila budalaština godine".

Vučurović je kazao da Krivokapić ne želi da napravi diskontinuitet sa politikom DPS-a, što je i dovelo do ove situacije.

- Projekat eskpertske vlade je propao i sad je na parlamentarnoj većini da preuzme odgovornost. Nadamo se da će se doći do nekih zajedničkih stavova i da ćemo svi biti odgovorni pred onima koji su nas birali - rekao je Vučurović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.