TI SI NEVALJALA DEVOJČICA Roditelji iz celog sveta PAPRENO SU PLAĆALI elitnu školu, a evo šta se dešavalo iza ZATVORENIH VRATA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2020, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"TI SI NEVALJALA DEVOJČICA" Roditelji iz celog sveta PAPRENO SU PLAĆALI elitnu školu, a evo šta se dešavalo iza ZATVORENIH VRATA

Direktor internata u Velsu optužen je za slanje neprkikladnih poruka učenicama od petnaest godina u kojima ih je, između ostalog, ispitivao o njihovom intimnom životu.

Tobi Belfild (47), koji je oženjen, i direktor privatne škole ''Rutin”, u kojoj školarina košta 35.000 funti, učenicama je u porukama pisao da su ''nevaljale'', a od jedne je tražio da mu pošalje fotografiju u crvenoj haljini.

U njima je bilo reči i o grudima i nevinosti, a kako se saznaje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Belfild je predlagao učenicama da im dođe u posetu. Jednu je navodno pitao ''gde je nestala njena ljubav prema direktoru''.

Belfild je ranije važio za najstrožeg direktora u Velikoj Britaniji, nakon što je objavljeno da je pretio učenicama isključenjem ukoliko se budu zabavljale dok pohađaju školu.

U jednoj poruci Belfild je navodno napisao učenici: ''Šta ako otkrijem tvoju novu tetovažu - morao bih da te isključim'', a u drugoj piše: ''Nisam ti više direktor, prema tome, ako se sretnemo, slobodna si žena''. Jednu učenicu naziva ''nevaljalom devojčicom'', a tu je i niz poruka tinejdžerki, u kojima se žali da nije video njene slike u “divnoj crvenoj haljini”, a zatim dodaje da ipak izgleda ''očaravajuće, kao i uvek''.

Njegove poruke su stizale na telefone šest tinejdžerki. U ranijem Izveštaju Insepktorata za brigu o deci u Velsu navodeno je da su učenici ''izloženi opasnosti'' zbog kulture upravljanja rukovodstva, koja je ''kontrolišuća'' i ''autokratska''.

U jednoj poruci, Belfild je jednoj učenici rekao da je osoblje škole upozoreno da je ona ''moguća seksualna pretnja za mlade momke''.

Da bi namamio učenice, koje dolaze čak iz Kine, Indije i Nigerije, direktor se na društvenim mrežama hvalio da putuje prvom klasom i odseda u hotelima sa pet zvezdica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.