TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA! Ima povređenih, automobili smrskani, srča je svuda po putu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 00:23

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA! Ima povređenih, automobili smrskani, srča je svuda po putu! (VIDEO)

Povređeni hitno prebačeni u Urgentni centar

Teška saobraćajna nesreća dogodila se večeras u Ulici Dimitrija Tucovića na Zvezdari. Kako se saznaje, u nezgodi ima povređenih i oni su prevezeni u Urgentni centar. Njihovo stanje, kao i stepen povreda zasad nisu poznati.

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Kako se vidi na na snimcima objavljenim na Instagram stranici "moj_beo_grad_", u udesu su učestvovala dva vozila. Od siline udarca oba su smrskana, a srča je svuda po putu. Policija je na licu mesta i vrši uviđaj.

Saobraćaj je obustavljen u traci u kojoj je došlo do nesreće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.