TEŠKA SAOBRAĆAJKA: Žena (45) pokosila policajca, a onda pobegla! Usledila je prava drama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2020, 17:31

TEŠKA SAOBRAĆAJKA: Žena (45) pokosila policajca, a onda pobegla! Usledila je prava drama!

Teško povređeni policajac je odmah prebačen u bolnicu

Policajac je helikopterom prebačen u bolnicu sa ozbiljnim povredama nakon što je u Eseksu povređen u saobraćajnoj nesreći, a potom je uhapšena žena (45) pošto je pobegla sa mesta saobraćajne nezgode.

Policijski službenik prebačen je jutros u bolnicu sa ozbiljnim povredama nakon sumnje da je u Eseksu namerno izazvan udes. Uhapšeni su žena (45) i muškarac (22) nakon sudara na Stanford roudu u Grejsu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Eseksu, oko 8 sati ujutru.

Vozač u početku nije uspeo da se zaustavi kada je policajac to zatražio, navodi se u saopštenju policije Eseksa.  Portparol policije u Eseksu je rekao:

- Izveštava se da se vozač zaustavio, a zatim se sudario sa policajcem kada su se približili automobilu, pre nego što je krenuo.

Policija je potvrdila da je policajac prebačen u bolnicu avionom hitne pomoći sa ozbiljnim, ali ne i opasnim povredama.

Žena iz Čedvel Sent Marija uhapšena je zbog sumnje da je namerno nanela teške telesne povrede, da se nije zaustavila na vreme i da je nanela ozbiljne povrede opasnom vožnjom.

Dvadesetdvogodišnji muškarac iz Grejsa uhapšen je pod sumnjom da je lagao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.