TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Hitna pomoć imala 114 intervencija, najviše se javljala lica u alkoholisanom stanju

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 08:09

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU: Hitna pomoć imala 114 intervencija, najviše se javljala lica u alkoholisanom stanju

Dežurale su 22 ekipe i jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 114 puta, od toga je 25 intervencija obavljeno na javnim mestima. 

U Beogradu protekle noći nije bilo saobraćajnih nesreća, ni tuča, samo veći broj alkoholisanih koji su prevezeni na odeljenje toksikologije VMA na detoksikaciju, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Kao i svake noći javljali su se hronični bolesnici, najviše hipertenzičari, astmatičari i osobe sa pshijatrijskim problemima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Težak udes na Voždovcu, teže povređen muškarac! Hitnu zvali i zbog tuča, alkoholisani...

Izvor: 24sedam.rs, 19.Jun.2023, 07:52

Dežurale su 22 ekipe plus jedna pedijatrijska i intervenisale su ukupno 102 puta, od toga je 18 intervencija obavljeno na na javnim mestima

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.