TEŠKA NESREĆA NA AUTO-PUTU: Povređeni reprezentativci Srbije u snoubordu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2017, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TEŠKA NESREĆA NA AUTO-PUTU: Povređeni reprezentativci Srbije u snoubordu

Nesreća se dogodila u 8.30 sati

Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se jutros oko 8 i 30 dogodila na autoputu kod Sremske Mitrovice. Prema nezvaničnim saznanjima, teže su povređeni Hana B. (48), Filip F.(31), a lakše Jelena I. (22), a svi su reprezentativci Srbije u snoubordu.

Vladimir je silovao sina na NAJBRUTALNIJI NAČIN: Uvukao mu se u krevet, napastvovao ga, a onda ODVEO NA GROBLJE

Nesreća se dogodila kada je kombi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << marke "Reno", u kome su se nalazili povređeni, sletelo sa puta i udarilo u zaštitnu ogradu.

Svi povređeni su prebačeni u bolnicu u Sremskoj Mitrovici.

Još jedna saobraćajna nesreća dogodila se danas. Jedna osoba je izgubila život, a tri su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko jedan sat dogodila na autoputu Novi Sad - Subotica, kod Bačke Topole, kada je putnički automobil "audi" iz još neutvrđenih razloga sleteo sa kolovoza, rečeno je u MUP-u.

Turski državljanin na licu mesta podlegao je povredama, a u subotičkoj Opštoj bolnici, lake telesne povrede konstatovane su još dvema osobama. Više o tome čitajte klikom OVDE!
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kombi sleteo sa puta, povređeni reprezentativci u snoubordu

Izvor: RTS, 22.Jul.2017

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila kod Sremske Mitrovice, povređeno je troje srpskih reprezentativaca u snoubordu. Njihovo zdravstveno stanje je stabilno, prenosi "Tanjug". . Tri osobe povređene u saobraćajnoj nesreći...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.