TERMINATOR ZADRŽAN NA AERODROMU! Neprijatna situacija za Švarcenegera, evo šta su mu pronašli u KOFERU

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 20:13

"TERMINATOR" ZADRŽAN NA AERODROMU! Neprijatna situacija za Švarcenegera, evo šta su mu pronašli u KOFERU

Protiv američkog glumca pokrenut je sudski postupak

Slavni holivudski glumac Arnold Švarceneger (76) zadržan je na aerodromu u Minhenu, javljaju nemački mediji.

Glumac je putovao u Nemačku iz Los Anđelesa, ali su ga na aerodromu zadržali carnici i pretražili mu prtljag. Prema nekoliko nemačkih portala, pronašli su luksuzni sat u koferu Švarcenegera, nakon čega je otpočela istraga.

Nemački Bild je nabavio fotografiju na kojoj Švarceneger >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gleda u kameru i drži kutiju, dok ga ispituju carinici. Sat koji je nosio, "Odemar Pige", spada u "veliku trojku" kompanija koje prave satove, sa početnim cenama po komadu od 17.000 dolara, pa do 100.000 dolara, navodi britanski Metro.

zbog sumnje da je prekršio poreske zakone saopštila je pres služba glavne carinske uprave Minhena.

- Mogu da potvrdim da je sa nama oko dva sata. Ovo je standardni proces koji smo obavezni da sprovedemo. Pokrenut je postupak - rekao je za RIA Novosti predstavnik carine. On nije potvrdio ni demantovao da je razlog za pokretanje postupka neprijavljivanje sata marke "Odemar Pige".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.