ARNOLD ŠVARCENEGER NAJZAD PUŠTEN NA SLOBODU: Neverovatno šta su zahtevali da uradi pre nego što ga oslobode

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2024, 00:09

ARNOLD ŠVARCENEGER NAJZAD PUŠTEN NA SLOBODU: Neverovatno šta su zahtevali da uradi pre nego što ga oslobode

Slavni glumac je morao da plati kaznu.

Slavni holivudski glumac Arnold Švarceneger (76) zadržan je danas na aerodromu u Minhenu jer carini nije prijavio skupoceni sat "Odemar Pige", zbog čega je morao da plati kaznu od 35.000 evra, nakon čega je pušten.

Prema navodima nekoliko nemačkih portala, carinici su pronašli luksuzni sat u koferu Švarcenegera, koji je stigao letom iz Los Anđelesa, a onda su ga carinici odvojili sa strane i držali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga na aerodromu tri sata, navodi Bild.

Nemački list dodaje da je Švarceneger morao polovinu kazne da plati u kešu, ali pošto nije imao 17.500 evra kod sebe, službenici aerodroma su ga otpratili do banke da podigne novac, a ostatak je platio karticom.

 Sat koji je nosio, "Odemar Pige", spada u "veliku trojku" kompanija koje prave satove, sa početnim cenama po komadu od 17.000 dolara, pa do 100.000 dolara, navodi britanski Metro.

Na pitanje Bilda, Švarceneger je rekao da je sat poneo na samit o klimi u Kicbilu i da je hteo da ga daruje u humanitarne svrhe, dodajući da je cena sata oko 20.000 evra, međutim, nemačka carina ga je procenila na 26.000.

Izvor: Tanjug

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.