Arnold Švarceneger zadržan na aerodromu: Hteo da prošvercuje skupoceni sat

Izvor: B92, 17.Jan.2024, 20:23

Arnold Švarceneger zadržan na aerodromu: Hteo da prošvercuje skupoceni sat

Arnold Švarceneger je zadržan na aerodromu u Minhenu gde je ispitan "po poreskom zakonu" zbog neregistrovanog luksuznog sata koji je planirao da proda na aukciji, prema informacijama nemačkih medija.

Glumac je fotografisan sa carinskim službenicima, nakon što je popodne leteo iz Los Anđelesa i već nekoliko sati čeka, prenosi BILD.

Švarceneger ima dvojno, austrijsko i američko, državljanstvo, a navodno je putovao kako bi prisustvovao aukciji za dobrotvornu svrhu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << posvećenu klimatskim promenama koja će se održati sutra u Kicbilu u Austriji, piše Daily Mail.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Arnold Švarceneger priveden u Nemačkoj zbog skupocenog sata

Izvor: Danas, 18.Jan.2024, 14:15

Getty Images Arnold Švarceneger, zvezda akcionih filmova, priveden je i zadržan tri sata na aerodromu u nemačkom Minhenu jer nije prijavio luksuzni sat koji je planirao da proda na dobrotvornoj aukciji. Nekadašnji guverner Kalifornije, poreklom iz Austrije, doputovao je u Evropu kako bi skupoceni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.