“TATA, STANI, UBIJAŠ JE” Čovek nasmrt premlatio ženu bejzbol palicom dok su njihova deca VRIŠTALA OD UŽASA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 08:15

“TATA, STANI, UBIJAŠ JE” Čovek nasmrt premlatio ženu bejzbol palicom dok su njihova deca VRIŠTALA OD UŽASA

Nensi je umrla dva dana nakon što je izdata zabrana prilaska njenom suprugu.

Muškarac iz Njutona optužen je za ubistvo svoje supruge u porodičnoj kući i to na oči dece.

Tužioci su rekli da je jedno od dece pozvalo policiju u pomoć dok se odvijao smrtonosni napad. Ričard Henson (64) optužen je za ubistvo, napad i nanošenje teških telesnih povreda u vezi sa smrću svoje supruge, 54-godišnje Nensi. On je zadržan u pritvoru bez određivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kaucije, preneo je "Jahu njuz".

Policija je oko pola 9 uveče u subotu primila istovremeni poziv od dve osobe – sina Hensonovih i prijatelja žrtve koji je bio na telefonskoj vezi u vreme napada, rekli su tužioci. Sin je rekao da je tokom fizičkog sukoba Ričard udario Nensi palicom za bejzbol. Prijatelj je čuo kako je telefon pao, a usledio jak prasak dok su deca zavrištala.

- Tata, stani, ubijaš je – čulo se kako viču.

Policija je po dolasku u kuću u Ulici Bruklin zatekla telo žene sa vidnim povredama nanetih tupim predmetom. Ležala je na podnu u jednoj od dečjih soba sa povredama na glavi. Tužioci su rekli da je Ričard udario svoju suprugu bejzbol palicom i metalnom šipkom za vežbanje na kojoj su i dalje visili tegovi. Sudska dokumenta govore da su i Ričard i Nensi prethodno tražili zabranu prilaska i oboje su uhapšeni zbog problema u porodici.

#MAGA Richard Hanson, 64, was arrested after police found his wife Nancy, 54, unconscious with blunt force trauma in one of their kids' bedrooms #MAGAThugs #MAGAMorons #trumpville#AmericaFirst #SavingAmerica #Magadonian #QAnon#MAGAblackliveshttps://t.co/49xSObjiYf

— Anchor4health (@anchor4health1) July 18, 2023

Susedna porodica je rekla za “Jahu njuz” da nikada nisu videli da Hensonovi imaju problema.

- Osećamo se krivima što nismo znali da smo u nekom trenutku mogli da pružimo izvesnu podršku – rekao je komšija.

Prema policijskom izveštaju, Ričard je tokom privođenja rekao da se oseća "depresivno" i "užasno zbog svojih dečaka". Nije poznato šta je dovelo do smrtonosnog incidenta. Ali, policija je zatekla Ričarda ispred kuće poprskanog krvlju i ukazala da ga je žena varala, rekli su tužioci.

Mrtvozornik je ustanovio da je žena umrla od povreda nanetih tupim predmetom. Gradonačelnica Njutona, Ruten Faler, rekla je da je ovo "još jedna jeziva tragedija" za njihov grad. Prošlog meseca, naime, ubijeno je troje ljudi u kući u Njutonu.

Deca Hensonovih predata su na staranje Odeljenju za decu i porodice.

Ričard će se ponovo pojaviti na sudu 16. avgusta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.