TARIBO VEST: Oterali su me iz Milana, jer sa bio bolji od Maldinija

Izvor: Kurir, 20.Sep.2013, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TARIBO VEST: Oterali su me iz Milana, jer sa bio bolji od Maldinija

U Milanu su pričali laži da bi me naterali da napustim klub. kaže Nigerijac

Posle priča o sukobima sa tadašnjim generalnim sekrtarom Partizana Žarkom Zečevićem, bivši fudbaler kluba iz Humske Tarinbo Vest, sada je sećajući se vremena koje je proveo u Milanu, izjavio da u četi sa San Sira nije mogao da igra, iako je bio bolji od Paola Maldinija.

“Bila je žestoka konkurencija za mesta u odbrani. Konkurisali smo ja, Maldini i Kostakurta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ali je trener Zakeroni izabrao njih dvojicu iako je bilo jasno da sam ja najbolji. U to vreme Nigerija je igrala na Kupu Afričkih Nacija i ja sam propustio deo sezone u klubu zbog reprezentativnih obaveza. Kada sam se vratio iz reprezentacije, Maldini je bio povređen i ja sam zauzeo njegovo mesto. U nekim utakmicama sam bio fantastičan, ali određene osobe u klubu nisu bile srećne zbog toga i njihove reakcije me nisu obradovale. Rečeno mi je da Maldini ima zaštitnika u klubu i da niko ne može tek tako da ga izbaci iz tima. U to vreme sam imao dobar odnos sa predsednikom Intera Moratijem i on mi je tada rekao da su to normalne stvari u klubu kakav je Milan. Morati mi je otkrio da Maldinija niko ne može da pomeri iz tima i bio sam poptuno šokiran.”

On ističe i da je Milan hteo da ga otera po svaku cenu i da je izmišljeno da ima probleme sa srcem.

“U Milanu su pričali laži da bi me naterali da napustim klub. Izmišljali su da imam probleme sa srcem, slične onima koje je imao Nvanko Kanu. A, ja sam bio najbolji na terenu u sva četiri meča koje sam odigrao, čak sam postigao i gol. Ipak, oni su hteli da napsutim klub i nisu mi ponudili produženje ugovora”, završio je svoju ispovest Taribo Vest.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.