TAKVE SU SELJAČINE I NEPISMENI Urnebesna reakcija Milanovića na odluku Ustavnog suda Ovo je kupleraj. Go, go, in the name of God. You prostitutes

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 19:07

"TAKVE SU SELJAČINE I NEPISMENI" Urnebesna reakcija Milanovića na odluku Ustavnog suda "Ovo je kupleraj. Go, go, in the name of God. You prostitutes"

"Šta je tu sporno, nepismeni gangsteri?
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović nalazi se u Veloj Luci, odakle se obratio javnosti nakon što je Ustavni sud Hrvatske zaključio da, on dok obavlja tu dužnost, ne može da učestvuje u političkim aktivnostima nijedne političke stranke, javlja Index.hr.
Milanović je nedavno objavio da će se, iako je još predsednik Hrvatske, kandidovati na listi SPD-a za premijera. On je oštro prokomentarisao zaključak Ustavnog suda, koji je objavio predsednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović, prema kojem mu je zabranjeno da bude na izbornoj listi dok je predsednik države, kao i da na bilo koji način učestvuje u izbornoj kampanji.
- Čestitam...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"S NJIMA NEŠTO OZBILJNO NIJE U REDU" Plenković reagovao na izjave Milanovića i dolio ulje na vatru: "Ovo je pokušaj državnog udara"

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024

Ljutit završio obraćanje novinarima..Predsednik HDZ-a i tehnički premijer Hrvatske Andrej Plenković obratio se javnosti u Sisku. On je prokomentarisao izjave predsednika Hrvatske Zorana Milanovića nakon što mu je Ustavni sud izdao upozorenje posle objave da će se kandidovati za premijera..."Mislim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Milanović ponovo o Ustavnom sudu: „Nepismene seljačine, gangsteri, obračunaćemo se s njima“

Izvor: Danas, 19.Mar.2024, 14:37

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović nalazi se u Veloj Luci. Obratio se javnosti i komentarisao upozorenje koje je njemu i SDP-u dao Ustavni sud.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.