Izvor: Blic, 18.Mar.2024, 21:29

"OVO JE POLITIČKI CIRKUS" Plenković reagovao na Milanovićevu kandidaturu: To što je uradio je pokušaj mini državnog udara

Odluka hrvatskog Ustavnog suda da predsednik Zoran Milanović ne može učestvovati u političkim aktivnostima nijedne političke stranke dok obavlja tu dužnost je potpuno očekivana, izjavio je danas predsednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković i ocenio da je Milanovićeva potez da se kandiduje za premijera na listi Socijaldemokratske partije (SDP) "pokušaj mini državnog udara".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Plenković: Svi pitaju što se to kod nas događa

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Mar.2024

​Odluka hrvatskog Ustavnog suda da predsjednik Zoran Milanović ne može učestvovati u političkim aktivnostima nijedne političke stranke dok obavlja tu dužnost je potpuno očekivana, izjavio je danas predsjednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković i ocijenio da je Milanovićeva potez da se ..

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.