S NJIMA NEŠTO OZBILJNO NIJE U REDU Plenković reagovao na izjave Milanovića i dolio ulje na vatru: Ovo je pokušaj državnog udara

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 20:14

"S NJIMA NEŠTO OZBILJNO NIJE U REDU" Plenković reagovao na izjave Milanovića i dolio ulje na vatru: "Ovo je pokušaj državnog udara"

Ljutit završio obraćanje novinarima
Predsednik HDZ-a i tehnički premijer Hrvatske Andrej Plenković obratio se javnosti u Sisku. On je prokomentarisao izjave predsednika Hrvatske Zorana Milanovića nakon što mu je Ustavni sud izdao upozorenje posle objave da će se kandidovati za premijera.
"Mislim da je predsednik Ustavnog sada bio sasvim jasan. Jasno je da se tu izašlo iz ustavnih okvira i da se kršio Ustav. Ne znam što su drugo mogli reći", kazao je.
"Mislim da se sve ovo što se događa s SDP-om i Milanovićem moramo nazvati pravim imenom. To je pokušaj mini državnog udara. Grbina više ne doživljavam predsednikom SDP-a", rekao je Plenković.
...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Plenković: Postupci Milanovića i SDP su mini državni udar

Izvor: Danas, 18.Mar.2024

Premijer i predsednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) Andrej Plenković ocenio je danas da su postupci predsednika Zorana Milanovića i opozicione Socijaldemokratske partije (SDP) pokušaj mini državnog udara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.