Svi su mislili da čeka obrok u Mekdonaldsu, ali istina je mnogo bizarnija

Izvor: B92, 07.Okt.2015, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi su mislili da čeka obrok u Mekdonaldsu, ali istina je mnogo bizarnija

Policija u Hong Kongu pronašla je mrtvu beskućnicu koja je u Mekdonalds restoranu satima sedela mrtva za stolom, a da to niko nije primjetio. Ono što najviše zapanjuje je činjenica da je nesretna žena ušla u restoran 24 sata pre nego što je došla policija i proglasila je mrtvom.

Policija je rekla da je žena stara između 50 i 60 godina i da je njen primer najbolji pokazatelj koliko beskućnika prenoćište traži u restoranima koji rade celu noć.

"Dobili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dojavu u subotu ujutru od jedne devojke koja je otišla tamo na doručak. U Mekdonaldsu smo zatekli mrtvu ženu", kažu u policiji.

Lokalni mediji pišu da je žena pronađena naslonjena na sto 24 sata nakon ulaska u restoran koji se nalazi u radničkoj četvrti Ping Šek. Čak sedam sati nije se pomerala dok neko nije primetio da nešto nije u redu. Inače, žena je taj restoran često koristila kao prenoćište.

"Svi su dobrodošli u naš restoran. Imamo jako brz servis, a s obzirom da mušterijama želimo da osiguramo prijatan ručak, savetujemo naše zaposlene da ne dosađuju ljudima", objasnila je direktorika Mekdonaldsa Hong Kong Vendi Lam.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.