GDE JE NESTALA ČOVEČNOST: Žena satima mrtva sedela za stolom u Mekdonaldsu, niko nije primetio

Izvor: Kurir, 07.Okt.2015, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE JE NESTALA ČOVEČNOST: Žena satima mrtva sedela za stolom u Mekdonaldsu, niko nije primetio

Nesrećna beskućnica je potražila utočište u restoranu, a čak sedam sati se nije micala dok neko nije primetio da nešto nije u redu.

HONG KONG - Policija u Hong Kongu pronašla je mrtvu beskućnicu koja je u restoranu Mekdonaldsa satima sedela mrtva za stolom, a da niko to nije primetio. Ono što najviše zapanjuje je činjenica da je nesrećna žena ušla u restoran 24 sata pre nego što je došla policija i proglasila je mrtvom.

Policija je rekla da je žena stara >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << između 50 i 60 godina i da je njen primer najbolji pokazatelj koliko beskućnika prenoćište traži u restoranima koji rade celu noć.

"Dobili smo dojavu u subotu ujutro od jedne devojke koja je otišla tamo na doručak. U Mekonaldsu smo zatekli mrtvu ženu" - kažu u policiji.

Lokalni mediji pišu da je žena pronađena naslonjena na sto 24 sata nakon ulaska u restoran koji se nalazi u radničkoj četvrti Ping Šek. Čak sedam sati nije se micala dok neko nije primetio da nešto nije u redu.

Inače, žena je taj restoran često koristila kao prenoćište.

"Svi su dobrodošli u naš restoran. Imamo jako brz servis, a s obzirom da mušterijama želimo da osiguramo ugodan obrok, savetujemo naše zaposlene da ne dosađuju ljudima", objasnila je direktorka restorana Vendy Lam.

(Jutarnji)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Žena mrtva SATIMA sedela za stolom u Mekdonaldsu i niko je nije primetio

Izvor: Blic, 07.Okt.2015

Policija u Hong Kongu pronašla je mrtvu beskućnicu koja je u Mekdonalds restoranu satima sedela mrtva za stolom, a da to niko nije primjetio. Ono što najviše zapanjuje je činjenica da je nesretna žena ušla u restoran 24 sata pre nego što je došla policija i proglasila je mrtvom...Policija je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.