Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2017, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi hoće blizu predsednika: Jedna žena pala, druga se gotovo rasplakala

Posle svečanog čina inauguracije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio se iz zgrade Narodne Skupštine ka svom novom radnom mestu na Andrićevom vencu.

Kada je predsednik izašao iz Skupštine, okupljeni građani pozdravili su ga uz ovacije. Odmah je nastala pometnja, pošto je masa počela da se gura kako bi mu bila bliže.

Jedna žena je pala, a druga se gotovo rasplakala što nije mogla bliže da priđe Aleksandru Vučiću, javlja naš reporter Dušan Marković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Vučić izašao uz ovacije i guranje mase da mu bude bliža. Jedna žena pala, druga se skoro rasplakala što nije blizu #inauguracija pic.twitter.com/oCVyRluMPa— Vesti OnLine (@VestiOnLine) May 31, 2017

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.