Svetski dan prava potrošača

Izvor: Studio B, 15.Mar.2013, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetski dan prava potrošača

Obeležava se Svetski dan prava potrošača koji su UN ustanovile 1983. godine.

U Srbiji taj datum biće obeležen Sajmom potrošačkih prava koji organizuje Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine. Na toj manifestaciji, koja se održava od 14 do 20 časova u Delta sitiju, predstaviće se više od 20 institucija i organizacija iz oblasti zaštite potrošača, a savete posetiocima davaće predstavnici tržišne, poljoprivredne, turističke i sanitarne inspekcije, kao i Centar za medijaciju i udruženja potrošača.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograđani sa inspektorima na Sajmu potrošačkih prava

Izvor: Blic, 15.Mar.2013

Sajam potrošačkih prava otvoren je danas do 20 sati u Delta sitiju, a posetiocima je pružena prilika da se posavetuju tržišnim, poljoprivrednim, turističkim i sanitarnim inspektorima, kao i sa predstavnicima Centra za medijaciju i brojnim udruženjima za zaštitu potrošača Sajam potrošačkih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.