Suzana Trninić se oprostila, Kažiprst ne ide uživo

Izvor: Mondo, 29.Okt.2014, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Suzana Trninić se oprostila, Kažiprst ne ide uživo

Sudeći po odjavi novinarke B92 Suzane Trninić, emisije Kažiprst, bar u njenom izvođenju, više neće biti. Na Twitteru Suzana pojašnjava da će "novi" Kažiprst prvo biti sniman dan radnije, a ne kao do sada da u program ide uživo.

Foto: B92

Izvorno radio emisija "Kažiprst", koja se emitovala i na TV B92, a koju su poslednjih godina uređivale i vodile Suzana Trninić i Tatjana Aleksić, više neće biti ista.

Naime, posle današnje emisije u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kojoj je gošća bila dramaturg Biljana Srbljanović, voditeljka Suzana Trninić od publike se oprostila rečima:

"Sutra sa vama moja koleginica Tatjana Aleksić, a mi se vidimo u nekom drugom filmu. Svaka asocijacija na ovu moju rečnicu vam je pogrešna. Doviđenja"

Emisija "Kažiprst", koju su brojni slušaoci navikli da prate pre svega putem radija, od početka ove sezone, nije se više emitovala uživo u redovnom terminu na radiju.

Večeras je na Twitteru Suzana pojasnila da je menadžement odlučio da emisija više ne ide uživo već da se snima dan ranije i da je to za autore emisije neprihvatljivo.

"Odjava" od "Kažiprsta" To se, igrom koincidencije, potrefilo sa skidanjem "Utiska nedelje" iz programske šeme ove TV.

Osim ukidanja "Utiska nedelje", nestanka novinarke Ljubice Gojgić iz TV programa i ovog neobičnog "doviđenja" Suzane Trninić, čini se da TV B92 pravi ozbiljan utređivački preokret u informativnom programu, ali u kom smeru?
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon "Utiska", neće više biti ni "Kažiprsta"?

Izvor: Blic, 30.Okt.2014, 02:02

Novinarka i jedna od autorki emisije "Kažiprst" Suzana Trninić kaže da je televizija B92 odlučila da ta emisija više neće ići uživo..."Odluka B92 je da #Kažiprst od 3.11. u novoj programskoj šemi ne ide uživo, već da se snima dan ranije", napisala je novinarka na Tviteru...Odluka B92 je da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.