Sutra sunčano, poslepodne ređi pljuskovi i grmljavina

Izvor: Blic, 27.Maj.2014, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sunčano, poslepodne ređi pljuskovi i grmljavina

U Srbiji će sutra ujutro biti mestimično kratkotrajna magla, tokom dana pretežno sunčano, a posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti ređa pojava pljuskova i grmljavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren vetar, pretežno zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 12 do 16 stepeni, a najviša od 23 do 27 stepeni.

U Beogradu će sutra biti pretežno sunčano, a posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti na širem području >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << grada moguć kratkotrajni pljuskak i grmljavina. Duvaće slab zapadni jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura oko 16 stepeni, a najviša dnevna oko 25 stepeni.

U Srbiji će u četvrtak biti promenljivo oblačno malo svežije, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. U petak svežije sa pojačanim severozapadnim vetrom, mestimično kiša pljuskovi i grmljavine. Više padavina u istočnim južnim i centralnim krajevima.

U subotu u većini mesta prestaće padavine, a zatim do kraja narednog sedmodnevnog perioda pre podne biće pretežno sunčano, posle podne

nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom naročito u planinskim predelima.

U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Prema biometeorološkoj prognozi za Srbiju za danas, očekivane biometeorološke prilike će biti relativno nepovoljne za većinu hroničnih bolesnika. Poseban oprez savetuje se osobama sa srčanim i disajnim tegobama. Meteoropatske reakcije su moguće u formi razdražljivosti, glavobolje i bolova u kostima i zglobovima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme - 28. maj

Izvor: RTS, 27.Maj.2014

Tokom dana pretežno sunčano. Posle podne i uveče, uz lokalni razvoj oblačnosti, samo ponegde pljuskovi i grmljavina. ..Jutarnja temperatura od 12 do 16 , a najviša dnevna od 23 do 27 stepeni.

Nastavak na RTS...

Danas pretežno sunčano, posle podne ređa pojava pljuskova

Izvor: Press, 28.Maj.2014, 08:04

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab i umeren, pretežno zapadni, jugozapadni. Jutarnja temperatura iznosiće od 12 do 16, a najviša dnevna od 23 do 27 stepeni. .. I u Beogradu će danas biti pretežno sunčano vreme. Posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.