Hidrometeorološki zavod upozorava: Narednih dana pljuskovi, grmljavina, grad i magla

Izvor: Blic, 25.Maj.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hidrometeorološki zavod upozorava: Narednih dana pljuskovi, grmljavina, grad i magla

Republički Hidrometeorološki Zavod (RHMZ) uputio je upozorenje da će danas i sutra na području Srbije biti lokalnih pljuskova i grmljavina, ponegde sa količinom padavina i preko 20 mm, kao i kratkotrajnom pojavom grada.

Kako se navodi u prognozi RHMZ, u ponedeljak ujutru će ponegde biti kratkotrajne magle, a tokom dana promenljivo oblačno, pre podne u većini mesta sa periodima sunčanog vremena, sredinom dana i po podne sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Obilnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << padavine očekuju se u planinskim predelima.

Jutarnja temperatura će biti od 10C do 18C, najviša dnevna od 23C do 28C, vetar slab, uglavnim južni, jugoistočni.

U Beogradu će u ponedeljak biti promenljivo oblačno, pre podne sa periodima

sunčanog vremena, sredinom dana i po podne sa

lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 18C,

najviša dnevna oko 28C.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u utorak i sredu biće promenljivo oblačno i toplo, sa lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova i grmljavina, uglavnom po podne.

Zatim će osvežiti, pa će u četvrtak i petak biti oblačno sa češćom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine, lokalno uz obilnije padavine.

Zatim, do kraja perioda, vreme će biti toplo i uglavnom suvo.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas i sutra lokalne padavine i do 20 mm, pojava grada

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2014

Republički Hidrometeorološki Zavod (RHMZ) uputio je upozorenje da će danas i sutra na području Srbije biti lokalnih pljuskova i grmljavina, ponegde sa količinom padavina i preko 20 mm, kao i kratkotrajnom pojavom grada.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Danas i sutra pljuskovi i grad!

Izvor: Press, 25.Maj.2014

Kako se navodi u prognozi RHMZ, u ponedeljak ujutru će ponegde biti kratkotrajne magle, a tokom dana promenljivo oblačno, pre podne u većini mesta sa periodima sunčanog vremena, sredinom dana i po podne sa lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. ..Obilnije padavine očekuju se u planinskim predelima. ..Jutarnja...

Nastavak na Press...

Kišno vreme u Srbiji narednih dana

Izvor: Vesti-online.com, 25.Maj.2014

U Srbiji će u ponedeljak biti promenljivo oblačno i toplo, sa lokalnim pljuskovima s grmljavinom sredinom dana i posle podne i temperaturom do 28 stepeni, saopštio je Hidrometorološki zavod. ..Opet kiša u Srbiji.. ..Meteorolozi upozoravaju da će u nedelju i ponedeljak ponegde pasti i više od...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.