Sutra počinje suđenje Predragu Bubalu za Luku Beograd

Izvor: Blic, 09.Jul.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra počinje suđenje Predragu Bubalu za Luku Beograd

U Specijalnom sudu u Beogradu sutra bi trebalo da počne suđenje bivšem ministru privrede i privatizacije Predragu Bubalu i ostalim optuženima za zloupotrebe prilikom privatizacije Luke Beograd.

Na početku suđenja, koje će za razliku od pripremnog ročišta biti otvoreno za javnost, nakon što tuzizlac pročita optužnicu, Bubalo bi trebalo da detaljno izloži svoju odbranu pred sudskim većem, a potom i ostali optuženi.

Bublao je u maju na početku pripremnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ročišta negirao optužbe za zloupotrebu službenog položaja prilikom prodaje paketa državnih akcija u Luci Beograd preduzeću Milana Beka "Vorldfin" iz Luksembruga, koji je takođe predložen kao svedok Tužilaštva za organizovani kriminal.

Njegova odbrana predložila je da se tokom suđenja kao svedoci saslušaju tadašnji premijer Vojislav Koštunica, kao i tadašnji potpredsednik Vlade Miroljub Labus, ministar za upravu i lolaknu samoupravu Zoran Lončar.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje suđenje Bubalu za Luku Beograd

Izvor: Mondo, 10.Jul.2014, 02:27

U Specijalnom sudu u Beogradu danas bi trebalo da počne suđenje bivšem ministru privrede i privatizacije Predragu..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.