Superpolicajac ubio četvoricu terorista: Nije mu lako...

Izvor: B92, 18.Avg.2017, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superpolicajac ubio četvoricu terorista: "Nije mu lako..."

Jedan policajac je usmrtio četvoricu od petorice ubijenih terorista u katalonskom obalskom gradu Kabrilu.

Šef policije Đozep Ljuis Trapero, koji vodi istragu o terorističkim napadima koji su se dogodili u četvrtak i petak, rekao je medijima da je jedan policajac ubio četvoricu.

“Nije mu lako... Iako je profesionalac...“, rekao je Trapero.

Prema pisanjima katalonskih medija, patrola policije se nalazila na kontrolnom punktu kada su teroristi naleteli >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << automobilom, pregazili tri osobe i udarili u policijski automobil.

“Videvši kolegu koji je povređen, kao i da teroristi izlaze iz automobila s noževima, mačetama i sekirama, policajac je izvadio oružje i usmrtio četvoricu. Peti napadač je uspeo da pobegne i da ubode jednog pešaka, pre nego što ga je usmrtio drugi policajac“, navodi La Vangvardija.

Kako se navodi, policajac koji je usmrtio četvoricu terorista je trebalo da ode na odmor ove nedelje, a nadležni su naveli da će mu biti ponuđena pomoć psihologa zbog akcije u kojoj je učestvovao.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan policajac sam pobio teroriste u Španiji

Izvor: Mondo, 18.Avg.2017

Katalonski policajac sam se obračunao sa napadačima u španskom primorskom gradu Kambrilu i usmrtio četvoricu od petorice ubijenih terorista, prenosi katalonski list La Vangvardija...Prema pisanju tog lista, patrola policije se nalazila na kontrolnom punktu kada su teroristi naleteli vozilom "audi...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.