Izvor: RTS, 02.Okt.2020, 06:06

Sunce se ponovo vraća, red je da zatvorimo kišobrane

Posle svežeg i ponegde maglovitog jutra tokom dana pretežno sunčano i osetno toplije. Najviša dnevna temperatura do 27 stepeni. U Beogradu 26 stepeni.
Ujutru sveže, po kotlinama kratkotrajna magla. Tokom dana pretežno sunčano i osetno toplije. Vetar slab do umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 7 do 13, najviša od 24 do 27 stepeni.

U subotu malo i umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima i još toplije. Krajem >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dana postepeno naoblačenje sa zapada.
Vetar umeren i jak, u košavskom području povremeno i olujni, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 17, najviša od 26 do 31 stepen. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Sunce se ponovo vraća, bez kišobrana za vikend

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Okt.2020

U subotu malo i umereno oblačno sa dužim sunčanim intervalima i još toplije. Krajem dana postepeno naoblačenje sa zapada. U Nišu do 27 stepeni...Vetar umeren i jak, u košavskom području povremeno i olujni, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 17, najviša od 26 do 31 stepen.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.