Sudar NA PEŠAČKOM PRELAZU U NIŠU: Dete prebačeno u bolnicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Dec.2018, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sudar NA PEŠAČKOM PRELAZU U NIŠU: Dete prebačeno u bolnicu

Dete staro četiri godine iz Niša povređeno je večeras na pešačkom prelazu na Bulevaru Zorana Đinđića u Nišu, kada ga je oborio automobil

Sumnja se da je reč o vozilu marke "be-em-ve" kojim je upravljao J. M. iz Doljevca.

Kako se nezvanično saznaje, dete je ulicu prelazilo sa majkom, a nemilu scenu sa druge strane ulice posmatrao je njegov otac koji ih je čekao da dođu.

Dete je prevezeno sanitetom Hitne pomoći na Kliniku za dečju hirurgiju i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ortopediju u Nišu, prema prvim informacijama povrede koje je zadobilo su lakše, ali je upućeno na dalju dijagnostiku jer se žalilo da ga boli stomak. Tek po okončanju kompletne dijagnostike, moži će da se utvrdi stepen povreda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.