Sud razmatra Subotićevu žalbu

Izvor: B92, 29.Okt.2012, 01:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sud razmatra Subotićevu žalbu

Beograd -- Apelacioni sud u Beogradu razmatraće žalbe na presudu kojom je Stanko Subotić Cane u odsustvu osuđen na šest godina zatvora.

Javna sednica predviđena je i za utorak i sredu, posle čega će sudije u delu sednice zatvorenom za javnost posle više od godinu dana od izricanja prvostepene presude odlučiti da li će je ostaviti na snazi.

Apelacioni sud može da potvrdi provstepenu presudu, da je preinači ili da je ukine u celosti i vrati na novo suđenje, a može >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sam da otvori glavni pretres (održi suđenje) i donese pravosnažnu presudu.

Subotić je u bekstvu i za njim je od 2006. na snazi poternica Srbije po kojoj bi odmah bio uhapšen kada bi kročio u zemlju, pa se njegov dolazak na sednicu ne može očekivati.

Osporenom presudom Specijalnog suda od 6. oktobra 2011. Subotić je osim zatvorske kazne, obavezan da u roku od 15 dana od pravosnažnosti presude u budžet Srbije uplati iznos od 75.821.404 dinara sa kamatama koje se računaju od 1. novembra 1996.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Apelacioni sud razmatra žalbu Stanka Subotića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Okt.2012

BEOGRAD -..Apelacioni sud u Beogradu razmatraće danas žalbe na presudu kojom je Stanko Subotić Cane u odsustvu osuđen na šest godina zatvora kao vođa kriminalne grupe za šverc cigareta tokom 1995-1996, a pripadnici njegove grupe na zatvorske kazne od deset meseci do četiri i po godine...Javna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.