Stupićemo u ŠTAJK GLAĐU ako nam ne pustite kolegu: Dopisnici “Večernjih novosti” ustali da podrže novinara uhapšenog u Crnoj Gori!

Izvor: Večernje novosti, 14.Maj.2020, 02:10

"Stupićemo u ŠTAJK GLAĐU ako nam ne pustite kolegu": Dopisnici “Večernjih novosti” ustali da podrže novinara uhapšenog u Crnoj Gori!

Kao najgoreg kriminalca jer je samo radio svoj posao, sipali su mu biber sprej u oči i priveli u policiju PLAMTI Crna Gora u buntu verujućeg čestitog naroda, koji je, ustavši da brani svetinje i Srpsku pravoslavnu crkvu, stao da zaštiti uhapšenog vladiku Joanikija i sveštenstvo SPC. I u protestima zbog privođenja nedužnih, policija ne samo da je suzavcima i pendrecima udarila na nevin nenaoružan narod, na decu, već je uhapšen i naš kolega, dopisnik “Večernjih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << novosti” Veliša Kadić. Kao najgoreg kriminalca jer je samo radio svoj posao, sipali su mu biber sprej u oči i priveli u policiju.Zbog ovog bezumnog čina vlasti Crne Gore ustalasala se “Sedma sila” širom Srbije. Ogorčeni hapšenjem kolege, dopisnici i novinari “Novosti” javili su se redakciji poručivši da su spremi da stupe u štrajk glađu ukoliko policija ne pusti Velišu na slobodu.Podrška kolegi Kadiću, jer je radio svoj posao.Mi smo spremni, vlast Crne Gore je na potezu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Veliša Kadić, reporter „Večernjih novosti“: Radio sam svoj posao kada su me PRIVELI I NAPRSKALI BIBER-SPREJOM

Izvor: Večernje novosti, 14.Maj.2020

Policajci su Kadića priveli i sipali mu biber-sprej u lice samo zato što je radio svoj novinarski posao, a pustili su ga oko ponoći uz obrazloženje da je to bio nesporazum NOVINAR „Večernjih novosti“ Veliša Kadić pušten je na slobodu posle privođenja i tri sata provedena...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.