Redakcija “NOVOSTI” TRAŽI ODGOVOR od vlasti u Crnoj Gori: Ko je i zašto UHAPSIO Kadića i slobodnu reč?

Izvor: Večernje novosti, 14.Maj.2020, 00:10

Redakcija “NOVOSTI” TRAŽI ODGOVOR od vlasti u Crnoj Gori: Ko je i zašto UHAPSIO Kadića i slobodnu reč?

I dalje ćemo nepoklebljivo stajati uz istinu, objektivno izveštavajući o borbi srpskog naroda za svoju veru i ime ŠEF dopisništva “Večernjih novosti” u Crnoj Gori, Veliša Kadić, uhapšen je večeras u Nikšiću, gde je izveštavao sa protesta građana koji su tražili oslobađanje vladike Joanikija i sveštenika SPC koji su dan ranije, takođe, - uhapšeni. Ovaj besprizorni čin policije i iživljavanje nad novinarom koji je samo radio svoj posao zgranuo je našu >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << redakciju i, nadamo se, sve pobornike objektivnog i istinitog informisanja. Dok svedočimo da se uz patrone suzavca kojim se zasipa narod odlučan da brani svoju veru i ime, hapsi i slobodna reč glasno pitamo: ko je i zašto uhapsio Velišu Kadića na njegovom radnom mestu? Od odgovora na to pitanje i insistiranja da se nalogodavci otkriju i adekvatno kazne nećemo odustati, baš kao što ćemo i dalje nepoklebljivo stajati uz istinu, objektivno izveštavajući o borbi srpskog naroda u Crnoj Gori za svoje svetinje i identitet.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Stupićemo u ŠTAJK GLAĐU ako nam ne pustite kolegu": Dopisnici “Večernjih novosti” ustali da podrže novinara uhapšenog u Crnoj Gori!

Izvor: Večernje novosti, 14.Maj.2020

Kao najgoreg kriminalca jer je samo radio svoj posao, sipali su mu biber sprej u oči i priveli u policiju PLAMTI Crna Gora u buntu verujućeg čestitog naroda, koji je, ustavši da brani svetinje i Srpsku pravoslavnu crkvu, stao da zaštiti uhapšenog vladiku Joanikija i sveštenstvo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.