Strašna saobraćajka na putu Kraljevo-Kragujevac: IMA POVREĐENIH, MEĐU NJIMA I DETE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Strašna saobraćajka na putu Kraljevo-Kragujevac: IMA POVREĐENIH, MEĐU NJIMA I DETE!

U saobraćajnom udesu dva automobila koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u ponedeljak, oko 15.30, u mestu Guberevac, na magistralnom putu Kraljevo – Kragujevac, povređene su četiri osobe.

Kako se pretrpostavlja, udes se dogodio kada je "BMW" kragujevačke registracije, krećući se prema Kraljevu, iz nepoznatih razloga prešao u levu kolovoznu traku i sudario se sa "reno kliom", takođe kragujevačke registracije, koji je dolazio iz suprotnog pravca. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Zbog teških povreda jedna žena koja se nalazila na mestu suvozača u "renou" prevežena je u Kliničko-bolnički centar u Kragujevcu, dok su vozač ovog automobila i još dve povređene osobe iz "BMW" preveženi u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu.

Kako se nezvanično saznaje, na zadnjem sedištu u "renou" nalazilo se i jedno dete koje je, srećom, prošlo samo sa manjim ogrebotinama.

Zbog udesa i uviđaja saobraćaj je na ovoj, veoma prometnoj deonici puta jedno vreme bio u potpunom prekidu pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Kragujevca formirale kilometarske kolone vozila, a više okolnosti pod kojima se sudar dogodio biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Pogledajte rezultate
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BMW PREŠAO U SUPROTNU TRAKU Četiri osobe povređene na putu Kraljevo - Kragujevac

Izvor: Blic, 24.Jun.2019

U saobraćajnoj nesreći dva automobila koji se dogodio danas oko 15.30, u mestu Guberevac, na magistralnom putu Kraljevo – Kragujevac, povređene su četiri osobe.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.